Baba-Expo

 
« Baba-expo.hu » Információk » Kiállító vagyok

Kiállító vagyok

Tisztelt érdeklődő! Leendő partnerünk!

Cégünk kiállításokat, vásárokat, rendezvényeket szervez több mint 15 éve az egész országban.
A Baba-Expo Országjáró Rendezvénysorozat 10 éve, jelenleg is.
14 megyeszékhelyen, évente 32 rendezvénnyel van jelen február elejétől december elejéig.
(további információ: www.baba-expo.hu/ rendezvénynaptár)
Rendezvényeink látogatói a családok. Apukák, anyukák, nagyszülők és gyerekek. A CSALÁDOK.
Rendezvényenként 1.500-2.500 ember a megyeszékhelyről és kb. 40 km-es körzetéből.
A Baba-Expo egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök,termékforgalmazók mellett lehetőséget adunk a kismamáknak is a használt ruha- játék- babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó és babaetető helyiséggel várjuk a kisgyerekkel érkezőket.
Szeretnénk bővíteni kiállítói körünket helyi cégekkel is,így szélesebb termék sprektrumot kínálnánk a hozzánk kilátogatóknak, Önöknek pedig lehetőséget adnánk a csatlakozásra. Bizonyos szegmensek képviselői hiányoznak rendezvényeinkről, szeretnénk ha mindenki értesülne a lehetőségekről. A kilátogató családok az Önök potenciális ügyfelei is. Kiállítói helyeket már 7000 Ft + áfa / alkalom összegtől tudunk biztosítani az Önök
számára a következő megjelenési formákat:

 • kis szolgáltatói asztal (100 cm x 70 cm), vagy hosztesz pult
 • nagy szolgáltatói asztal (140 cm x 90 cm)
 • kiállítói pavilon (3 m x 3 m)
 • kiállítói SYMA stand egyedi méretben is.
 • kiállítói szabad területek

Ezeken a helyszíni megjelenéseken kívül lehetőséget biztosítunk továbbá a következőkre:

 • cégük szórólapjainak osztása minden belépőnek
 • termék minta osztogatása
 • kóstoltatás- termékbemutató saját hoszteszeinkkel
 • molinó kihelyezés
 • címlista gyűjtésére
 • vitrines termékbemutatásra

A leghatékonyabb megjelenés ha nem kívánnak személyesen részt venni a Baba-Expo rendezvényein,de terméküket, szolgáltatásukat szeretnék megismertetni a célközönséggel a saját színes reklámkiadványunk ami a Baba-Expo  rendezvényei reklámozására  is  készül rendezvényenként  10.000  példányban  A / 5  méretben.  
 Önöknek is lehetősége van hirdetéssel jelen lenni és eljutni a potenciális vevőkhöz akár 1 Ft /  darab áron.
Terjesztése: Saját terjesztési hálózattal Terhes gondozók, Védőnői tanácsadók, Kórházak, Szülészetek, Drogériák, nagy forgalmú ABC-k, kézből - kézbe osztogatva kismamáknak, babakocsival közlekedőknek (ez a terjesztés 80%-a), Mc Donald’s éttermek valamint autósszórás gyereküléssel rendelkező autókra. A nyomdai anyagok leadási határideje a rendezvény előtt 3 héttel történik.


további Infók kereskedők-szolgáltatók részére

Foglalás: E-mailben, levélben, faxon, vagy akár telefonon egyeztetve. Amennyiben jelezve lett az részvétel, és visszaigazolásra került, a foglalás érvénybe lép. Lemondani a részvételt, a rendezvényt megelőző 5. napig (szerda estig) lehetséges következmények nélkül. A rendezvényt megelőző 2-4 napon belüli lemondás esetén, a bérleti díj 50%-át köteles megfizetni, 2 napon belüli lemondás esetén (péntek este után) a részvétel teljes összege esedékessé válik és kiszámlázásra kerül akkor is ha nem jött el a rendezvényre.

 1. Bepakolás: A rendezvény napján reggel 6 órától lehetséges 8 óra 45 percig bepakolni minimum két ajtón. A 8 óra 45 perc után érkezőknek már  csak  a  bejárati  ajtón  keresztül  van  lehetősége  pakolni.  Éppen  ezért kérnénk  mindenkit  a  pontos  érkezésre.  Akinek  sokáig  tart a bepakolás az a torlódások elkerülése végett kora reggelre érkezzen.
 2. Kipakolás:    A  standon  belüli  összepakolás  kizárólag  15 óra 00 perc után kezdődhet meg, úgy hogy a 14 óráig  érkező  látogatók  kiszolgálása  zavartalan  maradjon.  Az épületből  kipakolás és a  hátsó ajtó nyitása 14.10 órakor történik.
 3. Bérleti díj - Fizetési határidő:   A  bérleti  díj  egyedi megállapodások alapján eltérhet a listaártól, az igényelt standméret és a foglalás gyakorisága függvényében. A bérleti díj minden esetben előre meg van határozva, minden  kiállítónál,  melyet  a  Baba-Expo  Kft.  számlájára ( Erste Bank 11600006-00000000-21039173 ) a megrendelő  a  rendezvényt  megelőzően  befizet.  Ha  a  kifizetés a megállapodás értelmében a helyszínen történik, akkor  az reggel  legkésőbb  9  óráig  meg kell, hogy történjen.  A bérleti díjat nem befolyásolja sem időjárási   tényező  sem látogatói  létszám,  azok  fix  összegek, mint  ahogy  nekünk  is  fixek  a  rendezvény kezdetén a költségeink.
 4. Eszközök: Standonként egy szék és egy asztal (140*90) biztosítva  van  minden  kiállító  számára.  Ha  ezen, felül  igénye  van  további  eszközökre  (asztal,  szék,  vitrin,  stb.)  azt  a  rendezvény  előtt  legalább egy héttel jeleznie kell a szervezőnek. Amennyiben ezt elmulasztja a helyszínen már nincs módja ezt megtenni, kivéve, ha  esetleg  az  kimaradt valahonnan.  Ezeknek, az eszközöknek (kivéve, ha kimaradt) a bekerülési költségét vagy bérleti díját a bérlő viseli.
 5. Konkurenciatiltás:     A  megrendelő  a  szervező  tudta  nélkül  nem  vehet  részt  a  Baba-Expo-hoz hasonló rendezvényeken  azokban  a  városokban,  ahol  jelen  van  a  Baba-Expo.  (természetesen  ez  a  budapesti rendezvényeket  nem  érinti,  mert  ott  nem  vagyunk  jelen)  Ha  mégis  élne mások lehetőségével, akkor a korábban  kapott  kedvezményes  ár  helyett  a  következő  rendezvénytől  már  a  listaár  kerül kiszámlázásra

Általános helyszínrajz (a nagyításhoz klikkelj a képre!):

Szolgáltatások

• Szórólapon reklám 10 000 példányban
• Belépőjegyen reklám
• Szórólap osztogatás a helyszínen
• Termékminta osztogatás a helyszínen
• Hostess biztosítása
• Játszóház üzemeltetés
• Ugrálóvárak üzemeltetése
 

SZÓRÓLAP MEGJELENÉS ÁRAK 2013.

4 szín color minőségi szórólap
135 grammos fényes műnyomó papírra
Példányszám: 10 000 db (Debrecen 15 000 db)

 
1/1 Teljes oldal      1/2  Fél oldal       1/4 Negyed oldal

 

1/1 Teljes oldal
Álló reklám
Mérete: 148 mm x 210 mm

Ára: 40 000 Ft + ÁFA


 

1/2 - Fél oldal
Fekvő formátumú reklám
Mérete: 148 mm x 105 mm

Ára: 20 000 Ft + ÁFA


 

1/4 -  Negyed oldal
Fekvő vagy álló formátumú reklám
Mérete: fekvő: 148 mm x 52.5 mm
               álló: 105 mm x 74 mm

Ára: 10 000 Ft + ÁFA

 
 

Szerkesztési díj: Kész anyag leadása esetén nincs, minden más esetben
2500 Ft + ÁFA szerkesztési díjat számolunk fel.

 A rendezvényen résztvevő kiállítóknak kedvezményes áron tudjuk biztosítani!

KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYEK
 • 2018.04.22.Baba-Expo Budapest
 • 2018.05.06.Baba-Expo Győr
 • 2018.05.13.Baba-Expo Szeged
 • 2018.06.10.Baba-Expo Kecskemét?FOTÓGALÉRIA

Börzés képek

Börzés képek

Megnézem »

BABA-EXPO a közösségi oldalakon
UA-58976124-1