Baba-Expo

 
« Baba-expo.hu » Információk » Cégünkről

Cégünkről

Kedves Érdeklődő!

Magunkról általánosságban annyit, hogy debreceni központú cégünk 1995-ben alakult, majd 2006-ban Baba-Expo Kft.-re változva a nevünk folytattuk a korábban már kitaposott irányvonalat. 18 év rendezvényszervezési tapasztalatai állnak a stáb mögött, ezt igyekszünk kamatoztatni. Eleinte táborok, fesztiválok és sportrendezvények szervezésével foglalkoztunk, maga a Baba-Expo gondolata pedig a „nép” nyomására indult, 2005 elején.

Az első Baba-Expo Debrecenben került megrendezésre. A helyi polgárok már régóta vártak és méltán megérdemeltek egy ilyen rendezvényt, hisz az igények melyeket támasztanak a várossal szemben, egyre magasabbak voltak. Mára már a megyeszékhelyek többségében jelen vagyunk a Baba-Expóval.

Nem tagadjuk, hogy alapötletként a budapesti kismama babaruhabörze szolgált – melyet nagyon tisztelünk és becsülünk sajnos ők már nem rendeznek , azonban mi már az első rendezvényünket más vezérelvek alapján igyekeztünk összeállítani, figyelembe véve a mai kor minden együtthatóját. Mindezektől függetlenül ajánljuk mindenkinek a figyelmébe a fővárosi szervezésű más babaruhabörze rendezvényeket is.

A Baba-Expo egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök,termékforgalmazók mellett lehetőséget adunk a kismamáknak is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várjuk a kisgyerekkel érkezőket.

A hátunk mögött álló több mint 230 rendezvény, illetve azok tapasztalati alapján azt látjuk, hogy jó úton haladunk, hiszen szeretik rendezvényünket, melyre elég bizonyíték a számtalan köszönőlevél melyet a hálás kismamáktól és édesanyáktól kapunk, és nem utolsó sorban a feledhetetlen boldog gyermekarcok. Több mint 9 éve a családokért, a babákért, a gyerekekért, a kismamákért!

Kellemes időtöltést, jó vásárlást kívánunk!

 

Üdvözlettel:
Varga Tamás, ügyvezető
BABA-EXPO Kft.

 


 

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is:  

www.facebook.com / baba-expo rendezvények

KLIKK!

KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYEK
  • 2018.04.22.Baba-Expo Budapest
  • 2018.05.06.Baba-Expo Győr
  • 2018.05.13.Baba-Expo Szeged
  • 2018.06.10.Baba-Expo Kecskemét?FOTÓGALÉRIA

Börzés képek

Börzés képek

Megnézem »

BABA-EXPO a közösségi oldalakon
UA-58976124-1