Baba-Expo

 
« Baba-expo.hu » Információk » Börzés vagyok

Börzés vagyok

FIGYELEM!AZ ALÁBBI SZABÁLYOK, ÁRAK A BUDAPESTI RENDEZVÉNYRE NEM VONATKOZNAK CSAK A VIDÉKI RENDEZVÉNYEKRE!!!

A Budapesti rendezvénnyel kapcsolatosan csak a www.pestibabaexpo.hu oldalon tájékozódhat!!!

Asztalt rendelni vidéki rendezvényekre  csak telefonon tud, a   06 30 820 4747  -es számon!

Csak azokra az időpontokra adja le a foglalási szándékát amelyikre már lehet!
 (de csak maximum 1 hónappal a rendezvény előtt)

Kedves börze iránt érdeklődő!-Országjáró helyszínek szabályzata.

Egyre nagyobb teret hódít rendezvényünkön a babaruhabörze ahol Önök magánszemélyekként eladhatják, cserélhetik gyermekeik megunt kinőtt ruhácskáit, játékait, babakocsit és minden egyebet ami a babákhoz és a gyerekekhez köthető.
A rendezvényhelyszínek fix területei miatt, az asztalok korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezért kérjük, hogy jegyelővételi szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni. Rendelni onnantól kezdve lehet amikortól az adott rendezvény felkerül a rendezvénynaptárba és nincs már mellette a tiltás hogy még nem rendelhető rá asztal. Ez kereken a rendezvény előtt 1 hónappal lehetséges leghamarabb. Egészen addig rendelhető árusító jegy rá, amíg be nem telik a hely.

A  börzea
sztal 100x70 cm-es, fehér műanyag asztal, de helyenként mellé  lehet pakolni (egy vékonyka állványt vagy babakocsit, az asztal előtti a jelölésig kb 30cm) az árukat, ahol van rá hely szélesítő használata engedélyezett,de az is csak a jelölésig,ha nagyobb dolgot szeretne kitenni az csak akkor lehetséges ha befordítja az asztalt, de akkor az ön helye csökken le, vagy vesz egy asztalhelyet asztala mellé.)

 Más nevére nem rendelhet asztalt, csak ha az illető is megerősíti ,mert többször előfordult hogy a másik személy el sem jött a rendezvényre mi meg ott álltunk az üres asztallal. Egy darab asztaljegy 2000 Ft-ba* kerül, amely tartalmazza az árusító személy belépőjegyét és + 1 kísérőét is ha a nyitásig bejön. A rendezvények mindig 9 órakor nyitnak a látogatók előtt. A börzén árulóknak fél 6:30 óra körül már lehet érkezni, hogy időben ki tudjanak pakolni a nyitásra. 

Új dolgokat is lehet árusítani asztalról a sorok között, de csak maximum 2 db asztalon, aminek az asztalára ebben az esetben 4000 Ft/asztal. Ha nem vásárolt új árukra asztalt és mégis megpróbálja ott értékesíteni új termékeit akkor kollégáink bármikor összepakoltathatják vagy kifizettethetik az árkülönbözetet. 

A börzén árusítók helyfoglalása,  
nem érkezési sorrendben, hanem névre szóló asztalbeosztás alapján zajlik. A regisztrációnál helypénz kifizetése és az asztalszámok egyeztetése után foglalhatók el reggel fél hét és fél kilenc között.  Érdemes  időben érkezni a parkolás miatt is.

Sok kritikát kaptunk  azzal kapcsolatban, hogy a börzén áruló magánszemélyek nem várják meg a rendezvény végét,  amikor ők úgy gondolják, összepakolnak és hazamennek, hiszen mi ezt eddig nem szankcionáltuk. Ezért a  délután kilátogatók már kevésbé széles választékkal találkoztak. Ezért úgy gondoltuk, hogy ösztönöznünk kell a kismamákat arra hogy a rendezvény végéig ott maradjanak és kínálják használt ruháikat. Eddig 2000 Ft/db-ba került az asztaljegy, ez továbbra is így lesz, de csak azoknak akik végig maradnak. 

Asztalrendelésnél (2009 óta) kaukciót kell fizetni az asztalár mellé, amit természetesen ha megvárták a rendezvény végét akkor az információs pultnál visszakapnak. Pl. egy asztalnál reggel 2.000 Ft asztalárat és 2.000 Ft kaukciót kell fizetni és 14 óra után ez a 2.000 Ft kaukció visszajár az asztaljegy felmutatásával.

Tehát  visszakapja a darabonkénti 2000 Ft-os kaukciót, így  számára  2000 Ft/db-ba fog kerülni a börzeasztal. Egy asztaljeggyel egy ember jöhet árulni több rendelt asztalnál is maximum kettő személy tartózkodhat bent őt/őket azonosító karszalaggal látjuk el és a nap során nem jöhet be hozzájuk új személy nincs mód arra, hogy hivatkozással legyenek a bent árusító személyre –, a hozzájuk érkezők is csak a belépő megvétele után mehetnek be a rendezvényre. 

Évek óta így működik a kaukciós rendszerrel az asztalfoglalás és megértésre, elfogadásra is talált az intézkedésünk mert  mindenki érdekét csak így  tarthatjuk szem előtt!

Egy másik fontos dolog, amire minden börzéző figyelmét szeretném felhívni. Az asztaljegy csak az asztalt tartalmazza, széket nem! Természetesen azokon a helyeken ahol a csarnok tud ingyen biztosítani számunkra székeket, ott mi is tudunk adni, de van ahol ez nem áll rendelkezésünkre. Ott mindenkinek magának kell megoldania, oly módon hogy hoz magával otthonról széket is. Köszönöm megértésüket!

Földről árulni tilos!  A szabályok megszegőit felszólítják a rendezők az állapot megszüntetésére és beszüntetik az árusítást.

A műanyag asztalaink 100 X 70 cm-esek, magasságuk 70 cm.
Az asztalfelületen kívül ki lehet még pakolni az asztal mellé (kb. 2040 cm helyszíntől függően) az egyik oldalról, mindig a nővekvő irányba (pl: az ön asztala a B'12-13-as asztal akkor az állvány a B13 után tehető be tehát a növekvő irányban) (csak az egyik oldalra, mert a másik a szomszédjáé), valamint az asztal alá és elé, ami 30 cm-nél nem lóg  jobban bele a közlekedő sávba. Lehet ez kis méretű állvány (max.1 m hosszú x 1,5 m magas) amiből 70 cm ugye az asztal szélessége így csak 30 cm nyúlik ki.
Amennyiben nagyobb állványa van, vagy nagyobb helyre van szüksége, vásároljon több  asztalhelyet és adott esetben az asztalt utólag kivesszük, hogy berakhassa helyére az állványt.

A látogatók biztonságos közlekedése miatt folyamatosan figyelmeztetjük, és összébb pakoltatjuk azokat, akiknek kilógnak az állványai vagy a dolgai a megadott területekből.

Az asztal befordítható, de csak a földön jelölt csíkig érhet ki!!!

Börzejegy rendelése a következő módon lehetséges

• Elővételi szándékot jelez telefonon a Baba-Expo vonalon a 06 30 820 47 47-es számon, amit munkatársaink regisztrálnak.
• A rendezvény napján a helyszínen jelzi szándékát, amennyiben még maradtak szabad helyeink. Ez csupán a legvégső lehetőség, szinte nem is volt olyan helyszínünk ahol még a rendezvény napján is voltak üres asztalok. Ezért kérünk mindenkit, minél hamarabb adja le rendelését, ha börzézni szeretne.

Mindenképpen szükség van a teljes névre, egy mobil vagy vezetékes elérhetőségre, e-mail címre, valamint hogy melyik városban tartandó Baba-Expóra és hány darab asztalt kér.

A jegyrendelés csak akkor van elfogadva ha arról, munkatársainktól megerősítést kapott amikor rendelte. Ha már megtörtént a foglalás, de valami miatt mégsem tud eljönni a rendezvényre, akkor azt a rendezvényt megelőző pénteken 12.00-ig tudja következmények nélkül visszamondani. 

Ha valaki foglalás ellenére nem jön el és NEM IS JELZI LEMONDÁSÁT PÉNTEK 12 ÓRÁIG, akkor a  lefoglalt asztalt  ki kell fizetnie. Kivéve  ha Ön nem tud eljönni, de asztalfoglalását át tudja adni másnak. Viszont akkor azt jeleznie kell a 06 30/ 820-47-47-es számon.

A fizetés a rendezvényhelyszínen a bejáratnál történik a foglalási név bediktálásával. A börzén árusítók helyfoglalása és kipakolása névsor és helyregisztráció útján és nem érkezési sorrendben zajlik, a rendezvény nyitása előtt, reggel fél hét és fél  kilenc óra között.

Házirend börzéseknek

Jegyrendelés: Telefonon foglaltatva.
Az asztalfoglalás miatt hívja a börze infós számot: 06 30 820 47 47
 
Feltételek: Bármely magánszemély, aki a saját tulajdonát képező használt babaruháit, játékait,
babafelszerelési tárgyait stb. árusítja, részt vehet. Új dolgokat így bejelentés nélkül nem árusíthat, csak ha 11 darab van belőle (pl. ruha, amit a gyerek kapott, de nem használta) Viszont van lehetősége új áruval, vagy saját készítésű termékekkel megjelenni, de csak ha foglalt új termékek árusítására is asztalt. Kollégáink ellenőrizhetik, összepakoltathatják, vagy kifizettethetik az árkülönbséget Önnel, amennyiben ennek a szabálynak nem tesz eleget.
 
Asztal mérete, ára: A műanyag asztalaink 100x70 cm-esek magasságuk 70 cm. Az asztal 2000 Ft-ba kerül egy napra ha 14.00-ig marad (ha hamarabb távozik, a kaució nem jár vissza). Az anyagiakat rendezni és megtudni az asztal helyét, számát a rendezvény napján reggel lehet fél 7
–fél  fél 9 ig, a bejárat mellett Varga Mónikánál (MONA). Az asztal mellé (amennyi helyÖ van az egyik oldalról ki lehet pakolni, valamint az asztal alá és elé ami 30 cm-nél nem lóg túl az asztal síkján. Lehet ez kis méretű állvány (1 m hosszú x 1 m magas) amiből 70 cm ugye az asztal szélessége, így csak 30 cm nyúlik ki, de lehet ez egy babakocsi is ami még elfér. Amennyiben nagyobb állványa van, vagy nagyobb helyre van szüksége, vásároljon több asztalhelyet és adott esetben az asztalt utólag kivesszük, hogy berakhassa helyére az állványt. A látogatók biztonságos közlekedése miatt folyamatosan figyelmeztetjük, és összébb pakoltatjuk azokat, akiknek kilógnak az állványai a megadott területekből. 

Kaució: A rendezvényen bevezetésre került a kaució, mivel sokan napközben ráuntak az árusításra, vagy már „hozta” a napi tervbevételt és összepakoltak. Az így üresen maradt asztalok pedig a délután kilátogatóknak azt az érzést nyújthatják, hogy lemaradtak az egészről (ezért legközelebb délelőtt jön, ami nem jó amikor amúgy is tömöttebbek a sorok és káosz van), vagy azt látja hogy ilyen gyenge a rendezvény és csak kevesen vannak. Ezért reggelente a bérelt asztalár dupláját kérjük el (4000 Ft /asztal) majd délután 14.10 után ebből mindenkinek aki maradt visszaadunk asztalonként 2000 Ft-ot. Így aki marad annak továbbra is 2000 Ft-ba kerül 1 asztal! A kauciót ott kapja meg, ahol az asztalrendelést kifizette.
 
Lemondás: Az asztalrendeléseket következmények nélkül vissza lehet mondani a rendezvényt megelőző pénteken 12.00-ig ha valami közbejönne. Ha péntek 12 óra és vasárnap reggel 9 között történne valami ami miatt késnek vagy nem tudnak jönni kérem, azt is jelezzék a börze infós telefonszámon a 06 30 820 47 47-en..
A péntek 12 óra utáni lemondásokat már nem áll módunkban elfogadni. Vagy átadja másnak, és szól, vagy kiszámlázzuk, akkor is ha nem jön el.

 
Érkezés: a rendezvény napján reggel 7.30 és 8:30 óra között. (7.30 előtt a kereskedők bepakolása zajlik,) Érkezéskor minden börzés és a kísérője is kap 1
1 karszalagot, amivel zavartalanul ki és bejárhat. A szalagokat kézbe nem adjuk, csak mi tehetjük fel. Aki ezek után érkezik Önökhöz, csak belépőjeggyel tud bejönni. Természetesen a nap végén 14.00 után bárki be tud jönni segíteni. 

Távozás: 14.00 után vagy belátás szerint, de akkor nem jár vissza a kaució.
 
A házirendet elolvastam és tudomásul vettem, magamra nézve kötelezőnek érzem.

Felhívjuk a börzések figyelmét, hogy az asztal elé pakolt árujukat a földön jelölt csíkon túl ne rakják ki!!!
 (A vonalon túl logó dolgokat beszedetjük.)
 

KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYEK
  • 2018.04.22.Baba-Expo Budapest
  • 2018.05.06.Baba-Expo Győr
  • 2018.05.13.Baba-Expo Szeged
  • 2018.06.10.Baba-Expo Kecskemét?FOTÓGALÉRIA

Börzés képek

Börzés képek

Megnézem »

BABA-EXPO a közösségi oldalakon
UA-58976124-1